emAlbum.com
Welcome, Guest. Please Login or Register.
 
News: All boards on this forum are being made "read only". If you have a question or issue regarding emAlbum, please contact me directly. -Eric
emAlbum Support  |  emAlbum Standard  |  Installation and Configuration (Moderator: Eric)  |  Topic: emAlbum cannot locate your configuration file ($config_file) « prev next »
Pages: 1 2 [3] :: Go Down Reply :: Notify of replies :: Send the topic :: Print
   Author  Topic: emAlbum cannot locate your configuration file ($config_file)  (Read 5342 times)
Eric
Administrator
*****

Posts: 2761

emalbum emartineds
Re:emAlbum cannot locate your configuration file ($config_file)
« Reply #30 on: December 03, 2003, 07:35:55 PM »
Reply with quote

I'll probably leave it the ways it is...

-Eric
Report to moderator   Logged
eschulz
Newbie
*

Posts: 1


Re:emAlbum cannot locate your configuration file ($config_file)
« Reply #31 on: April 05, 2004, 12:54:57 PM »
Reply with quote

I missed a single string quote character on line 63. Don't know if the single quotes should be used for windows through out the setting file but I left the defaults and used single quotes where the directions stated. (Double quotes for UNIX).

Ed.
ed@mcqueeneybikini.com


Quote from: jay_p_jay on November 19, 2003, 04:01:01 AM
thanks for the quick reply eric.

i have done what you asked, but now i am getting a differnet error...

Can't find string terminator "~" anywhere before EOF at e:\domains\zulunyala.com\user\htdocs\cgi-bin\gallery\emAlbum_setup.cgi line 630.

sorry but i never sat down and learned cgi programming. this is starting to make me want to though.

thanks

jason
Report to moderator   Logged
Pages: 1 2 [3] :: Go Up Reply :: Notify of replies :: Send the topic :: Print 
emAlbum Support  |  emAlbum Standard  |  Installation and Configuration (Moderator: Eric)  |  Topic: emAlbum cannot locate your configuration file ($config_file) « prev next »
Jump to: 
Support Forum Powered by YaBB SE
© 2001-2003, YaBB SE Dev Team. All Rights Reserved.